Giel Boes spreker

over giel boes

De ervaren IT ondernemer, trotse Brabander en spreker Giel Boes is gespecialiseerd in het effectief en efficiënt werken met computers en mensen. Dankzij zijn methodes heeft hij door de jaren heen meerdere bedrijven laten groeien en nieuwe start-ups gelanceerd. Daarnaast heeft Giel een ANBI stichting opgericht waarmee jaarlijks tienduizenden bomen geplant worden.

Rasondernemer en productiviteitsgoeroe

De focus op slimmer, vitaler en (doel)gerichter werken hebben Giel Boes gebracht waar hij nu is. Zowel vanuit zijn bedrijf als stichting helpt hij mensen meer uit zichzelf te halen. Giel gelooft dat met de juiste kennis en tools iedereen meer voldoening kan behalen, met meer productiviteit en in minder tijd. 

Giel vindt het op zijn Eindhovens gezegd “Keigaaf om anderen te inspireren ook alles uit het leven te halen!

De Bomenplanter

Als je een ding moet weten over Giel Boes, dan is het wel zijn doel om één miljoen bomen te planten voor 2026. Samen met Stichting Boes Bos is Giel hard op weg om zijn doel te bereiken. Een groenere en leefbare planeet ziet hij als een groot geschenk voor de volgende generaties. Daarom wilt hij met zijn dream team als volgende doel een boom per Nederlander planten. Tevens wilt Stichting Boes Bos één miljoen Nederlanders Klimaatbewuster maken.


De focus op gezond werken en vitaliteit gaan voor Giel hand in hand met de natuurlijke omgeving die ons voorziet van zuurstof. Dit is niet verbazingwekkend gezien meerdere studies aantonen dat een groene werkomgeving productiviteit verbeteren en stress verminderen. 

Giel Boes

De helft van de opbrengsten van de inspiratiesessies en lezingen gaat naar het groene doel.

Giel gelooft namelijk dat voor een energiek, puur en gezond leven (veel) meer zuurstof, biodiversiteit en klimaatbewustwording nodig is!

Giel Boes

Geïnteresseerd?

Wil jij een inspirerende lezing of sessie voor jouw organisatie boeken? Dan is Giel Boes dé spreker voor jouw event. Gepassioneerd weet Giel het publiek te motiveren over thema's, zoals duurzaamheid en werkgeluk - met een vleugje humor. Neem gerust contact op voor meer informatie of maak direct een vrijblijvende afspraak.