Giel Boes spreker

over giel boes

De ervaren IT ondernemer, trotse Brabander en spreker Giel Boes is gespecialiseerd in het effectief en efficiënt werken met computers en mensen. Dankzij zijn methodes heeft hij door de jaren heen meerdere succesvolle bedrijven opgestart en een stichting waarmee hij jaarlijks tienduizenden bomen plant.

Rasondernemer en productiviteitsgoeroe

De focus op slimmer, vitaler en (doel)gerichter werken hebben Giel Bos gebracht waar hij nu is. Met meerdere succesvolle bedrijven helpt hij mensen meer uit zichzelf te halen. Giel gelooft dat met de juiste kennis en tools iedereen meer voldoening kan halen uit zijn werk terwijl de productiviteit omhoog gaat. 

Hij vindt het op zijn Eindhovens gezegd: “Keigaaf om anderen te inspireren ook de beste versie van zichzelf te motiveren én activeren”.

De Bomenplanter

Als je een ding moet weten over Giel Bos is het zijn missie om voor 2026 één miljoen bomen te planten. Met Stichting Boes Bos is Giel hard op weg om deze missie te bereiken. Een groenere en leefbare planeet ziet hij als een groot geschenk voor de volgende generaties.

De focus op gezond werken en vitaliteit gaan voor hem hand in hand met de natuurlijke omgeving die ons voorziet van zuurstof. Dit is niet verbazingwekkend gezien meerdere studies aantonen dat een groene werkomgeving productiviteit verbeteren en stress verminderen.

Giel Boes

Het belangrijkste doel van Stichting Boes Bos is om mensen door de bomen het bos weer te laten zien (letterlijk en figuurlijk). Daarom gaat de helft van de opbrengsten van de inspiratiesessies naar de bomen. Giel gelooft namelijk dat voor een energiek, puur en gezond leven (veel) meer zuurstof nodig is!

Giel Boes

Geïnteresseerd?

Wil jij een inspirerende lezing of sessie voor jouw organisatie boeken? Dan is Giel Boes dé spreker voor jouw event. Gepassioneerd weet Giel het publiek te motiveren over thema's, zoals duurzaamheid en efficiëntie - met een vleugje humor. Neem gerust contact op voor meer informatie of maak direct een vrijblijvende afspraak.